Termeni și condiții

1. Conditii generale de comanda:

 

Termenii si Conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de Client (dumneavoastra) catre societatea Escapade Fashion S.R.L. pe site-ul escapade.ro . Escapade Fashion S.R.L. este persoana juridica romana, cu sediul in loc. Tmisoara, str. Herculane, nr. 57, ap. 1, jud. Timis, Romania, avand numar de inregistrare in registrul comertului J35/3614/03.12.2004 si CUI RO 17002561, tel. 0374 122 221, e-mail: [email protected] denumita in continuare “Escapade” sau “Compania Escapade”, comercializeaza produse prezentate pe site-ul escapade.ro si in catalogul de produse cu caracteristicile si preturile mentionate in aceste materiale oricarei persoane inregistrata pe site, denumita in continuare “Client”, care a fost de acord cu clauzele din Termeni si Conditii Prin utilizarea site-ului escapade.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi Termenii şi condiţiile specificate mai jos . Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termeni & Conditii. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni& Conditii fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii & Conditiile specificaţi pe site-ul escapade.ro la momentul plasării comenzii.

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail sau prin expedierea bunurilor în termen de 2 pana la 4 zile 

Magazinul primeşte comenzile plasate on-line pe parcursul a 24 de ore, în toate zilele săptămânii. Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători vor fi prelucrate în decurs de două zile lucrătoare de la data plasării lor.

Condiţia plasării comenzii o constituie completarea în formularul de comanda a tuturor datelor cerute, necesare pentru generarea din sistem a facturii fiscale si expedierea comenzii.. Clientul poate plasa o comandă fără a fi nevoie de a-şi înregistra permanent datele personale în baza de date a companiei.

Pentru a plasa o comandă se aleg produsele de pe site, se selecteaza cantitatea, culoarea, mărimea, după care se adaugă în  “COŞ” , se completeaza datele de livrare , se selecteaza metoda de plata şi se finalizeaza prin apasarea butonului  Finalizeaza comanda.

Până la momentul confirmării selectării produselor cu tasta „Finalizeaza comanda” Clientul are posibilitatea de a efectua modificări referitoare la produsul din comandă, precum şi la datele pentru livrare şi de facturare.

Confirmarea de către Client a comenzii prin tasta Finalizeaza comanda este echivalentă cu acceptarea obligaţiei de a face plata preţului produselor şi a costurilor de livrare (atunci cand este cazul)

În momentul plasării comenzii Clientul primeşte la adresa de e-mail indicată un mesaj referitor la comanda plasată: cantitatea de produse comandate, valoarea comenzii, ii precum şi datele de contact ale Clientului si datele Escapade.

Contractul de vânzare se încheie în limba română, având conţinutul prezentulului Regulament – Termeni si Conditii acceptat prin plasarea comenzii de catre Client.

Escapade îşi rezervă dreptul de a refuza livrarea comenzii în cadrul contractului de vânzare, în cazul când oricare din ipotezele de mai jos sunt aplicabile:

 (a) tranzacţia nu a fost autorizată în sistemul de plăţi electronice, în cazul plății online; sau

(b) în cazul unei comenzi cu o valoare de peste 600 de lei și cu plata ramburs Clientul nu răspunde la cererea Escapade de a confirma telefonic sau prin email datele de livrare.

2.Instructiuni privind dreptul de retur

2.1.Dreptul de retur

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract/retur fara a preciza motivele returului in termen de 30 de zile calendaristice.

Perioada de retur expira dupa 30 de zile calendaristice incepand cu ziua urmatoare facturarii comenzii. Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie sa completati formularul de retur de pe site-ul escapade.ro Pentru a respecta termenul limita de retur, Formularul de retur trebuie expediat impreuna cu produsele/comanda returnata inainte de expirarea perioadei de retur.

2.2 Consecintele returnarii produselor

Daca ati decis sa returnati o comanda sau un produs  va vom rambursa toate platile pe care le-am primit de la dvs pentru produsul sau comanda respectiva, mai putin costurile returnarii comenzii, fara intarzieri nejustificate, nu mai tarziu de 7 zile lucratoare de la data la care au fost receptionate produsele/ comanda.

Va rugam sa urmati acesti pasi in vederea returnarii unui produs/ comenzi:

 1. Intrati in Contul tau si accesati sectiunea Retururi. Aici veti regasi afisate toate comenzile pe care le-ati plasat si care pot fi returnate conform conditiilor de retur. Selectati comanda, apoi produsele, cantitatea si motivul returului.
  Daca ati primit un produs  deteriorat, cu defecte sau cu probleme de orice alta natură va rugam sa precizati la Motivul de retur .

Formularul de retur este aferent unei comenzi. Daca vreti sa returnati produse din comenzi diferite, va trebui sa reluati procesul de mai sus pentru fiecare comanda plasata.

 1. Adaugati adresa de la care doriti sa ridicam coletul. Puteti selecta una dintre adresele catre care v-am mai facut livrari sau puteti adauga o adresa noua.
 2. . Selectati metoda de plata :
  1. In cazul in care comanda pe care o returnati a fost facuta prin card, suma va fi restituita in contul asociat acestuia.

     b. Daca ati platit ramburs, puteti alege sa primiti banii intr-un anumit cont bancar.

 

 1. Un agent din Call Center-ul Escapade va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili preluarea coletului de catre un agent al al firmei de curierat agreata de Escapade. Taxa de transport pentru retur va fi scazuta din valoarea bunurilor returnate.In cazul in care doriti sa expediati returul prin alta companie de curierat decat cea stabilita de catre Escapade aveti aceasta posibilitate iar plata transportului trebuie sa fie efectuata de catre dumneavoastra. Nu sunt acceptate retururile prin Posta Romana.

 

5. Produsele pentru retur trebuiesc ambalate de preferinta in acelasi colet, sau intr-un colet similar care sa permita transportul acestor in siguranta, impreuna cu formularul de retur printat sau completat de mana, si predate agentului de la firma de curierat asigurat de Escapade, fara intarzieri nejustificate, la data la care ne-ati solicitat trimiterea firmei de curierat pentru ridicarea coletului, sau transportatorului ales de dumneavoastra.

6. Agentul Escapade va prelucra returul in conditiile in care acesta respecta procedura prezentata pe site. In cazul in care produsul/comanda a fost achitat/achitata, Escapade va rambursa Clientului suma corespunzatoarea produsului/ comenzii returnate din care se va scadea taxa de transport pentru  retur in valoare de 9,99 lei (in cazul in care returul nu a fost expediat pe cheltuiala Clientului), in contul din care s-a efectuat plata, sau intr-un alt cont comunicat de Client. Veti primi un email de confirmare pentru virarea banilor in urma procesarii returului.

 

Alte mentiuni:

 • Termenul este respectat daca bunurile sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 de zile calendaristice dupa data la emitere a facturii.
 • Dacă v-a fost livrat un articol deteriorat, care prezintă defecte sau o problemă de orice natură, costul returnarii sale va fi suportat de Escapade.
 • Clientul care solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul /comanda respectiva.
 • Escapade isi rezerva dreptul de a bloca contul unui Client in cazul unor retururi repetate si nejustificate. Clientul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.

 

2. 3.Model de formular de retur  

2.4. Exceptări de la dreptul de retur:

 

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, netstat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, in ambalajul original.

Din motive de siguranta, produsele cosmetice nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

Produsele notate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost livrate.

Sunteti responsabil  pentru diminuarea valorii bunurilor care a rezultat din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor.

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre agentul de call center Escapade, procesarea returului va fi refuzata.

Daca procedura de retur asa cum a fost ea precizata pe site a fost incalcata, agentul de call center va refuza procesarea returului.

In cazul in care sunt returnate bunuri ce nu respecta procedura de retur, sau altele decat cele mentionate pe formularul de retur, acestea va vor fi inapoiate doar in conditia efectuarii platii transportului de catre dumneavoastra.

 

2.5. Dreptul de returnare pentru produsele GARANTIE 6 luni

Produsele marcate cu simbolul GARANTIE 6 LUNI pot fi returnate in termen de 6 luni de la data receptionarii comenzii de catre Client in cazul in care in aceasta perioada, produsul marcat cu simbolul GARANTIE 6 LUNI prezinta deteriorari din cauze naturale: rupturi, tesaturi slabite, cusaturi destramate.
Nu se considera produs deteriorat daca acesta prezinta urme de fortare sau daca deteriorarea a fost produsa prin agatarea accidentala a materialului.

2.6. Procedura dreptului de retur in cazul produselor GARANTIE 6 luni

Puteti returna un produs care are simbolul GARANTIE 6 luni și după expirarea dreptului de retur de 30 de zile prin returnarea produsului către Escapade în termen de 180 de zile de la emiterea facturii, atâta timp cât bunurile indeplinesc conditiile mentionate mai sus. Produsul trebuie sa fie expediat respectand procedura de la punctul 2.

 

2.7.Modul de rambursarea  sumelor rezultate din returul procesat :

 • Daca  comanda e platita  ramburs: Clientul trebuie sa transmita companiei Escapade in formularul de retur datele contului bancar pentru ca suma corespunzatoarea returului (din care,daca este cazul, se va scadea taxa de transport pentru retur) sa se incarce in acest cont
 • Daca comanda e platita cu cardul: plata sumei corespunzatoare returului (din care,daca este cazul, se va scadea taxa de transport pentru retur) se va face in contul asociat cardului

 

3. Livrare

Comanda dvs plasata pe site-ul escapade.ro este expediată prin serviciul de curierat rapid ales de compania Escapade. In prezent lucram cu compania de curierat Cargus.

Comenzile efectuate pe site-ul escapade.ro sunt livrate numai pe teritoriul României.

Termenul prevăzut pentru livrarea la adresa mentionata de Client, este de 2-4 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii. Veti primi un email in momentul in care comanda a fost inmanata de reprezentatii Escapade firmei de curierat

Procesarea comenzii dumneavoasatra poate fi întârziată până la momentul autorizarii tranzacţiei în sistemul de plăţi electronice, în cazul in care ati optat pentru plata online.

In cazul bunurilor a caror valoare depaseste 200 lei livrare este GRATUITA.

In cazul bunurilor a caror valoare este sub 200 lei costul de livrare este 14,99 lei (indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră).

Taxa de  livrare este indicata clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. In cazul in care bunurile depasesc 200 lei valoare de plata, taxa de livrare va fi zero.

Nu percepem taxa de procesare comanda sau alte taxe si servicii cu exceptia celor mentionate express in Termeni si conditii.

4. Plata:

Selectați metoda prin care doriți să achitați comanda dumneavoastră pe pagina de finalizare a comenzii

Plata se poate efectua cu cardul  sau  în numerar la livrare.

4.1 Plata cu cardul

Acceptăm plăți prin cardurile VISA si MasterCard.După confirmarea comenzii, în pasul următor va vom solicita să introduceti datele cardul dvs de plată. Banca care a emis cardul va poate solicita o autorizație suplimentară pentru tranzacție. În cazul returnării articolelor cumpărate, vom efectua o rambursare pe card.

4.2.Plata în numerar la livrare

Plata comenzii se va face în numerar la livrarea coletului, catre agentul firmei de curierat, în suma indicată pe factură.

 

5. Garanția: 

În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să adresați imediat o plângere către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și - în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale - alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, rambursarea cheltuielilor de livrare.

 

 

6. Prețuri:

Prețurile noastre sunt exprimate în RON și conțin TVA, taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

7. Rezerva proprietății:

Rezervarea bunurilor nu este posibila. Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea Escapade.

Includerea oricăror produse pe site-ul escapade.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

8. Culori și măsurători
Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Măsurătorile unui articol oferite pe site-ul escapade.ro sunt doar valori aproximative pentru a va ajuta să întelegeti mai bine modelul sau croiala unui anumit articol. Acestea nu sunt o garanție privind măsurătorile efective ale articolului livrat. Pot exista diferențe de câțiva centimetri în plus sau în minus la măsurătorile finale ale unui articol în funcție de materialul folosit pentru a-l produce.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Newsletter-ul este un serviciu gratuit furnizat de catre compania ESCAPADE FASHION SRL clientilor si vizitatorilor site-ului escapade.ro caruia i se aplica urmatorii Termeni si Conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament.
Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.
Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter, indiferent de motivul pentru care o fac.
Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul escapade.ro.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

 

INREGISTRAREA. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: adresa de email, iar optional: numele si prenumele. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.
   

CONDITII DE UTILIZARE Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash(automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.
Dupa abonare nu este permisa raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

 

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv cu dispozitiile Regulamentului UE 2016/679, Escapade Fashion SRL isi rezerva dreptul sa prelucreze si utilizeze datele personale in scopul desfasurarii activitatii de comert fara alte obligatii sau plati. Puteti consulta regulamentul nostru complet privind Protectia Datelor cu caracter personal (GDPR) la punctul 12.


Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.
 

Furnizorul nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine intotalitate utilizatorului.
Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare. Acestea se regasesc la baza newsletterului, se va apasa click pe mesajul:
In cazul in care nu mai doriti sa primiti acest email va rugam dezabonati-va aici. 

INCETAREA FURNIZARII SERVICIULUI Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

ESCAPADE FASHION SRL  isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

 

10. Soluționarea alternativă a disputelor:

Nu suntem nici obligați, nici dispuși să participăm la procedurile alternative de soluționare a litigiilor în cadrul comisiilor de arbitraj a consumatorilor.

11. Dreptul de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe site-ul escapade.ro revin companiei Escapade Fashion SRL si furnizorilor sai. Orice utilizare a site-ului escapade.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea Escapade Fashion SRL.

Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin companiei Escapade Fashion SRL. si furnizorilor sai. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

12. Politica de confidentialitate

Va multumim pentru accesarea platformei online apartinand SC Escapade Fashion SRL reprezentata de siteul web https://escapade.ro

Suntem foarte incantati de interesul acordat pentru serviciile si produsle oferite de compania noastra. Protectia datelor este o prioritate deosebit de importanta pentru gestionarea solutiilor SC Escapade Fashion SRL. Utilizarea paginilor de internet ale siteurilor SC Escapade Fashion SRL este posibila fara indicarea datelor personale; cu toate acestea, daca un utilizator doreste sa utilizeze platforma noastră prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal va deveni necesara.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, codul numeric personal sau numarul de telefon al unui utilizator, trebuie sa fie intotdeauna in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) si in conformitate cu protectia datelor specifice fiecarei tari reglementarile aplicabile solutiilor SC Escapade Fashion SRL. Prin intermediul acestei declaratii de protectie a datelor, compania noastra doreste sa informeze publicul larg cu privire la natura, scopul si scopul datelor cu caracter personal pe care le colectam, le folosim si le procesam. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor, asupra drepturilor pe care le au.

In calitate de operator, SC Escapade Fashion SRL a implementat numeroase masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura cea mai completa protectie a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. In cazul in care considerati ca masurile noastre de securitate nu ar fi suficiente, fiecare persoana vizata este libera sa transfere date personale catre noi prin mijloace alternative, de exemplu prin telefon / fax.

 

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la [email protected].

 

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

            - Dreptul de confirmare

            - Dreptul de acces la datele personale

            - Dreptul la rectificari

            - Dreptul de stergere a datelor personale (Dreptul de a fi uitat)

            - Dreptul de restrictionare a prelucrarii datelor

            - Dreptul la transferul/portabilitatea datelor personale      

            - Dreptul de a va opune        

            - Luarea deciziei individuale automatizate, inclusiv profilarea

            - Dreptul de a depune plangere

Pentru exercitarea acestor drepturi,  va puteti adresa cu o cerere scrisa catre SC Escapade Fashion SRL la adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa de email  [email protected] sau prin posta clasica la adresa SC Escapade Fashion SRL, 300699 - jud. Timis, loc. Timisoara, Calea Buziasului, nr. 11A, Romania.

 

Site-ul web al SC Escapade Fashion SRL colecteaza o serie de date si informatii generale atunci cand un subiect sau un sistem automat solicita site-ul web. Aceste date si informatii generale sunt stocate in fisierele jurnal de pe server sau/si intr-o baza de date utlizata pentru statistici.

Astfel, informatiile colectate pot fi

 1. tipurile de browser si versiunile utilizate,
 2. sistemul de operare utilizat de sistemul de acces,
 3. site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (asa-numiti referitori)
 4. data si ora accesului la site-ul internet,
 5. adresa de protocol Internet (adresa IP),
 6. furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces si
 7. orice alte date similare si informatii care pot fi folosite in cazul atacurilor asupra sistemelor noastre de tehnologie a informatiei.

Atunci cand utilizati aceste date si informatii generale, SC Escapade Fashion SRL nu trage concluzii cu privire la persoana vizata, foloseste aceste informatii necesare pentru a:

 1. afisa corect continutul site-ului nostru pe echipamentul dumneavoastra;
 2. optimiza continutul site-ului nostru, precum si publicitatea care ruleaza in acesta;
 3. asigura viabilitatea pe termen lung a sistemelor noastre de tehnologie a informatiei;
 4. furniza autoritatilor de aplicare a legii informatiile necesare pentru urmarirea penala in cazul unui atac cibernetic sau a unei tentative de fraude sau distrugere;

Prin urmare, SC Escapade Fashion SRL analizeaza statistic anonim date si informatii colectate, cu scopul de a spori securitatea si protectia datelor companiei noastre si de a asigura un nivel optim de protectie a datelor personale pe care le procesam.

In cazul in care suntem obligati sa colectam date cu caracter personal prin lege sau in conditiile contractului si nu ne furnizati aceste date atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa contractul (Ex, pentru a va livra bunuri sau servicii). Daca nu ne furnizati datele solicitate, este posibil sa fie necesar sa anulati o comanda a unui produs sau serviciu, dar daca o facem, va vom anunta in momentul respectiv.

Precizam faptul ca furnizarea de date cu caracter personal este ceruta partial de lege (de ex. reglementari fiscale) sau poate rezulta si din dispozitii contractuale (de exemplu, informatii privind partile contractuale). Uneori poate fi necesar sa se incheie un contract conform caruia persoana vizata ne furnizeaza date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizata este, de exemplu, obligata sa ne furnizeze date cu caracter personal atunci cand compania noastra incheie un contract cu aceasta. Nefurnizarea datelor cu caracter personal ar avea drept consecinta faptul ca nu a putut fi incheiat contractul cu persoana vizata si serviciile sau produsele comandate nu vor putea fi livrate.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC Escapade Fashion SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dumneavoastra prin completarea de formulare, realizarea contului de client, plasarea comenzii sau a solicitarii de retur;
 • angajatii responsabili de procesarea comenzilor si solicitarilor plasate;
 • angajatii responsabili de realizarea serviciilor de marketing direct, publicitate sau de relatii cu clientii;
 • tertilor responsabili de procesarea cardurilor de credit pentru plata comenzilor cu cardul;
 • departamentelor interne de procesare a comenzilor, evaluare a comportamentului clietului, monitorizarii siteului web, pentru realizarea de profiluri, statistici si analize;
 • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei, a comunicarilor si livrarea comenzilor solicitate;
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

 

Daca doriti sa va dezabonati de la Newsletterul nostru si sa renuntati sa mai primiti mesaje din partea SC Escapade Fashion SRL o puteti face cu un simplu click pe linkul de jos al oricarui newsletter transmis de noi, sau, puteti solicita oricand prin trimterea unui mesaj catre [email protected].

Pentru documentul complet privind politica noastra de prelucrare a datelor cu caracter personal va rugam dati click aici.