Branduri

Escapade a fost creat special pentru tine, care doresti sa te bucuri de viata si ai sufletul mereu tanar! Stim ca armonia, bucuria si starea de bine vin intotdeauna din interior, asa cum respectul si grija fata de tine iti aduc un plus de incredere si de seninatate.

Atunci cand te simti bine in pielea ta, totul radiaza in jurul tau: casa ta, familia ta, viata ta e mai frumoasa ca oricand! Ne dorim sa fim mereu aproape de tine, sa te pretuim asa cum meriti. De aceea, venim in intampinarea ta cu o paleta impresionanta de articole pentru tine, casa ta si familia ta!

Vrem ca produsele Escapade prin calitatea, excelenta si inovatia lor sa iti faca viata mai frumoasa si mai usoara, sa iti ofere motive de bucurie in fiecare zi!

Astfel, pe langa brandul Escapade, am adus in portofoliul nostru produse cu renume mondial, inglobate sub brandurile: Cotonella, Stanhome, Family Expert, Kiotis. Acestea sunt distribuite in Romania exclusiv prin intermediul companiei Escapade.

Cotonella, cu o traditie de peste 40 de ani in cercetare si inovatie, utilizeaza materiale si accesorii de inalta calitate, testate si certificate. Compania este intr-o continua cautare de solutii inovative dedicate bunastarii intime, respectand criterii esentiale, cum ar fi confortul si calitatea materialelor. Produse de care te indragostesti pur si simplu la prima purtare.

 

Stanhome iti aduce zilnic zambetul pe buze, oferindu-ti cele mai eficiente solutii pentru curatenia si intretinerea casei. Stanhome ofera produse cu un excelent raport calitate pret, dar si o atentie deosebita la materiile prime folosite si la grija fata de mediul inconjurator.

Dermato cosmeticele Family Expert sunt testate sub control medical fiind special concepute pentru a avea grija de igiena, sanatatea si ingrijirea pielii sensibile. Produsele sunt atent analizate in laboratoare de cercetare dezvoltare si au fost create pentru utilizarea zilnica, asigurand starea de bine de care ai nevoie tu si familia ta! Majoritatea produselor pot fi folosite si de catre copiii cu varsta de peste 3 ani. 

Brandul Kiotis reprezinta o noua perspectiva a frumusetii creata in 2001 de Jacques Romain Rocher, fiul fondatorului companiei Yves Rocher. "In laboratoarele noastre, echipa de experti in Aromatologie pune la punct inovatii care corespund unei viziuni noi asupra cosmeticii. Produsele sunt create pentru a va oferi o experienta senzoriala unica si completa, in cadrul unor ritualuri de frumusete simple si rafinate." (Jacques Romain Rocher)

Cu ajutorul uleiurilor esentiale, Kiotis deschide poarta catre o lume a starii de bine, in care frumusetea se naste pe un fundal de calm si seninatate.

Stiati ca:

  • uleiurile esentiale sunt 100% pure si naturale;
  • uleiurile esentiale sunt extrase din plante aromatice, care reprezinta sub 1% din biodiversitatea planetei;
  • un singur ulei esential contine 250 de molecule diverse.

 

Te invitam sa descoperi universul Escapade, te invitam sa faci parte din comunitatea oamenilor fericiti!