Despre noi

Escapade te pretuieste!

 

Escapade a fost creat special pentru tine, care doresti sa te bucuri de viata si ai sufletul mereu tanar! Stim ca armonia, bucuria si starea de bine vin intotdeauna din interior, asa cum respectul si grija fata de tine iti aduc un plus de incredere si de seninatate.

Atunci cand te simti bine in pielea ta, totul radiaza in jurul tau: casa ta, familia ta, viata ta e mai frumoasa ca oricand! Ne dorim sa fim mereu aproape de tine, sa te pretuim asa cum meriti. De aceea, venim in intampinarea ta cu o paleta impresionanta de articole pentru tine, casa ta si familia ta!

Vrem ca produsele Escapade prin calitatea, excelenta si inovatia lor sa iti faca viata mai frumoasa si mai usoara, sa iti ofere motive de bucurie in fiecare zi!

Astfel, pe langa brandul Escapade, am adus in portofoliul nostru produse cu renume mondial, inglobate sub brandurile: Stanhome, Family Expert, Kiotis, Cotonella. Acestea sunt distribuite in Romania exclusiv prin intermediul companiei Escapade.

Stanhome iti aduce zilnic zambetul pe buze, oferindu-ti cele mai eficiente solutii pentru curatenia si intretinerea casei. Stanhome ofera produse cu un excelent raport calitate pret, dar si o atentie deosebita la materiile prime folosite si la grija fata de mediul inconjurator.

Family Expert se mandreste cu produse dermato cosmetice sanatoase si potrivite pentru pielea intregii familii.

Kiotis iti rasfata simturile cu rafinatele cosmetice pe baza de uleiuri esentiale pretioase.

Cotonella, cu o traditie de peste 40 de ani in cercetare si inovatie, utilizeaza materiale si accesorii de inalta calitate, testate si certificate. Compania este intr-o continua cautare de solutii inovative dedicate bunastarii intime, respectand criterii esentiale, cum ar fi confortul si calitatea materialelor. Produse de care te indragostesti pur si simplu la prima purtare.

Te invitam sa descoperi universul Escapade, te invitam sa faci parte din comunitatea oamenilor fericiti!