Despre noi

Escapade te preţuieşte!

Escapade a fost creat special pentru tine, care doresti sa te bucuri de viata si ai sufletul mereu tanar! Stim ca armonia, bucuria si starea de bine vin intotdeauna din interior, asa cum respectul si grija fata de tine iti aduc un plus de incredere si de seninatate.

Atunci cand te simti bine in pielea ta, totul radiaza in jurul tau: casa ta, familia ta, viata ta e mai frumoasa ca oricand! Ne dorim sa fim mereu aproape de tine, sa te pretuim asa cum meriti. De aceea, venim in intampinarea ta cu o paleta impresionanta de articole pentru tine, casa ta si familia ta!

Vrem ca produsele Escapade prin calitatea, excelenta si inovatia lor sa iti faca viata mai frumoasa si mai usoara, sa iti ofere motive de bucurie in fiecare zi!

Astfel, pe langa brandul Escapade, am adus in portofoliul nostru produse cu renume mondial, inglobate sub brandurile: Stanhome, Family Expert, Kiotis, Cotonella, Dr Pierre Ricaud, Daniel Jouvance, etc. Acestea sunt distribuite in Romania exclusiv prin intermediul companiei Escapade.

Stanhome iti aduce zilnic zambetul pe buze, oferindu-ti cele mai eficiente solutii pentru curatenia si intretinerea casei. Stanhome ofera produse cu un excelent raport calitate pret, dar si o atentie deosebita la materiile prime folosite si la grija fata de mediul inconjurator.

Family Expert se mandreste cu produse dermato cosmetice sanatoase si potrivite pentru pielea intregii familii.

Kiotis iti rasfata simturile cu rafinatele cosmetice pe baza de uleiuri esentiale pretioase.

Cotonella, cu o traditie de peste 40 de ani in cercetare si inovatie, utilizeaza materiale si accesorii de inalta calitate, testate si certificate. Compania este intr-o continua cautare de solutii inovative dedicate bunastarii intime, respectand criterii esentiale, cum ar fi confortul si calitatea materialelor. Produse de care te indragostesti pur si simplu la prima purtare.

Cu siguranta vei iubi si brandul Dr Pierre Ricaud care foloseste ingrediente naturale, fara parabeni, dozate in cantitate optima pentru a stimula celulele, respectandu-ti pielea. Intreaga productie are loc in Franta, iar produsele sunt dezvoltate tot in laboratoarele din Franta, cu avizul farmacistilor, dermatologilor si oftalmologilor.

Daniel Jouvance este brandul cu povestea ce isi are nucleul in inima oceanului. Produsele au la baza ingrediente naturale – alge, microalge – surse importante de molecule, minerale si ingrediente active. De asemenea, produsele au la baza apa Physiomarine – apa de mare filtrata, imbogatita cu peste 25 de minerale.

Id Parfums – o casa de parfumuri cu parfumieri pasionati si creativi, care plaseaza excelenta si traditia frantuzeasca in centrul valorilor sale. Incepand cu anul 1986, anului creatiei brandului, Id Parfums a ramas fidel vocatiei sale de “PARFUMEUR VOYAGEUR. Calatoria reprezinta sursa de inspiratie pentru fiecare parfum. Astfel, fiecare parfum devine o invitatie la descoperirea magiei unei tari, a unei destinatii …

Te invitam sa descoperi universul Escapade, te invitam sa faci parte din comunitatea oamenilor fericiti!