|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
SECRETE BIBILICE PENTRU PROSPERITATE FINANCIARA
 Pentru multi Biblia inseamna doar o carte ce contine pildele si viata lui Christos.
Biblia te poate aduce in acelas plan cu Fiinta Suprema dar iti da si capacitatea de a descatusa adevarata putere a Creatyorului care iti va asigura un ciclu de viata lin, plin de fericire si prosperitate pe toate planurile.
Ceea ce va prezentam noi se refera strict la imbunatatirea situatiei tale financiare.
Intreaga Biblie (Vechiul cat si Noul testament) este plina de cuvinte magice cu mare putere, care, rostite corect intr-o atmosfera corespunzatoare iti vor aduce la indeplinire visul- in cazul de fata prosperitate financiara.
Citim in Biblie despre minuni provocate de forte invizibile. Auzim foarte rar despre astfel de minuni . De ce ? Raspunsul e simplu. 
Secretul Bibliei a fost ascuns, tinut secret special de cei care l-au mostenit din mosi stramosi  de reprezentatii bisericii indiferent care este ea, indiferent daca este o moscheie sau sinagoga. Toti folosesc in pildele lor Vechiul Testament -crestin care a fost folosit de evrei prima data sub numele de Talmud, iar mai tarziu arabii l-au numit Taurat.Dupa cum vedeti denumirile au ceva in comun.
Acest ghid al meu iti va dezvalui limpede secretul cuvintelor, care iti va asigura daca stii sa il folosesti o viata plina de prosperitate financiara.
Ghidul meu te va ajuta cum sa atragi banii printr-o forta invizibila, forta care exista in Univers.
Exercitiile acestui ghid sunt foarte lejer de executat si nu necesita materiale oculte costisitoare.
Nu este nevoie de o anumita editie a Bibliei. Orice versiune este buna doar sa fie o Biblie pe care tu personal o agreezi.
Ghidul meu iti va dezvalui secretele mistice ale pildelor Cantarilor lui Solomon, ale Psalmilor si ale rugaciunii Tatal Nostru. Citeste aceste parti ale Bibliei inainte de a incepe exercitiile spirituale. Acorda-ti cel putin o luna pentru a te familiariza cu pasajele.
PUTEREA VIBRATIEI CUVINTELOR
Nu trebuie sa citesti ca si cum ai tine un discurs. Trebuie sa le simti puterea .Cuvintele detinatoare de putere servesc toate la indeplinirea aceluias scop pe care ni l-am propus- atragerea banilor. In zilele noastre daca avem prosperitate putem sa ne permitem sa devenim si mai spirituali si mai curati si mai aproape de cele sfinte. fara bani nu putem nici la biserica merge. Lumanarile costa bani, festania costa bani, spoveditul costa bani, pana si iertarea pacatelor costa bani daca vedem lucrurile prin prosma preotilor.
Acest ghid te ajuta sa depasesti aceste bariere impuse de fetele religioase.
Treebuie sa tii cont intodeauna de urmatorul lucru: ceea ce pentru o persoana functioneaza, pentru o alta poate sa nu fie valabil.De aceea daca una din afirmatii nu e in armonie cu tine , incearca alta.
Vei avea nevoie de o camera linistita , unde sa nu te deranjeze nimeni cat iti faci exercitiul spiritual, practic rugaciunea.Continua aceste execitii cel putin o data pe zi pana obtii castigul financiar dorit.Crede total in ceea ce rostesti si rezultatul dorit va aparea mai repede.

AFIRMATIILE MAGICE
Pildele lui Solomon
Citeste tare, cum ti-am aratat mai sus unul din urmatoarele capitole. Le poti repeta pe toate, depinde cum siti.
Capitolele:7;9;12;15;16;17;21;24;25;31
Cantarea Cantarilor a lui Solomon
Citeste tare conform instructiunilor una din urmatoarele cantari. Le poti citi si pe toate daa doresti.
Cantarile:2;4;8
Psalmii
Conform instructiunilor citeste tare unul dintre Psalmii recomandati.( sau pe toti)
Psalmii:63;65;9;17
Citeste la sfarsitul exercitiului Rugaciunea tatal Nostru -
Luca 11, versetele 2-4
Fie ca Dumnezeu sa va calauzeasca pe calea cea dreapta.

Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016