|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
Incearca Extraordinara putere a TALISMANULUI LUI JUPITER, unul dintr cele mai puternice si bine vandute produse

Acest talisman este atat de puternic, incat va poate apara de toate pericolele lumesti, pe langa binefacerile pe care vi le aduce in plan financiar.

                            DRAGOSTE BANI NOROC INTUITIE MAGNETISMl

Acest Talisman al lui Jupiter inspira optimism,
curaj,viata echilibrata. Da puterea interioara, trainicie in relatiile
de familie, intre soti, intre parinti si copii.Sta in puterea acestui
talisman sa va pastrati familia fericita si unita, inconjurata de
dragoste si intelegere. Tot acest talisman face ca sa renasca permant
pasiunea intre parteneri ,iar dragostea conjugala sa nu fie tulburata de
nimeni si de nimic.


In plus cel ce il poarta poate capata darul clarviziunii.


Va ajuta sa va impliniti o dorinta fierbinte.


Va ajuta sa va gasiti un job .


Va ajuta sa atrageti in viata Dumneavoastra abundenta si prosperitatea.


Va aduce noroc in tot ce faceti, inclusiv in dragoste si plan profesional .


Va dezvaluie daca sunteti victima unui atac energetic negativ si il contracareaza.


Daca va doriti sau aveati o nevoie necesara in a  obtine o casa , un apartament, o masina sau mai multe masini sau orice alt obiect de pret , purtati acest talisman.


                         Talismanul lui Jupiter din Argint.


Confectionat manual din Argint pur, dupa regulile secrete in orele zi zilele prededestinate pentru a servi si indeplini dorintele posesorului, acest talisman este unul din cele mai puternice talismane . Chiar din primele zile dupa ce l-au primit, multi cititori ne-au scris si ne-au confirmat puterile Talismanului. De aceea va putem spune ca cel din argint e mai puternic decat cel din nemetal ( la acesta rezultatele s-au vazut dupa cca o saptamana)  -nu dam aici adrese si nume din discretie, insa la cerere va putem face fwd.


Specificatie: Talismanul lui Jupiter este din Argint pur, cantareste 5gr si are dimensiunile: grosime 1mm, diametru 28mm.Este confectionat manual fapt ce il face si mai puternic si mai valoros respectandu-se ziua si ora recomandata de legea oculta. Este de culoare argintie ,cu ambele fatzete lucioase asemeni unei oglinzi. BONUS Il veti primi cu inelul (anoul si contra anoul ) de agatare care este tot din argint pur si un lantisor de argint.

Talismanul lui Jupiter colorat cantareste 10 gr, gr 1mm, diamentru 28mm. Este confectionat tot manual in orele specifice planetei. Pret 200 Euro.


Pret:400RON  Talismanul Jupiter 5 gr

             Formular de comanda


Magnetismul Dumneavoastra va fi atat de mare cu ajutorul sau, incat veti aduce impliniri miraculoase si in vietile celor ce va sunt dragi.


Purtati talismanul asupra Dumneavoastra, la gat, in buxunar sau in poseta si lasati-l sa actioneze. Veti vedea in scurt timp cum veti castiga bani fara greutate, cum veti avea noroc in absolut orice intreprindeti. E greu de crezut, dar va veti convinge rapid ca acest talisman are puteri extraordinare .


Cele 2 fotografii din dreapta prezinta ambele fete ale talismanului. Din antichitate, planeta Jupiter e considerata Marele Benefic al zodiacului, calitatile sale fiind legate de abundenta, prosperitate si expansiune.


Trebuie sa va avertizam totusi: Jupiter fiind o planeta a excesului, cand veti incepe sa castigati nemasurat de multi bani, e indicat  sa oferiti o parte saracilor sau prietenilor ce au nevoie de un ajutor financiar.


Ajutati, ca la randul Dumneavoastra sa fiti ajutati.


Formular de comanda 400RON include -taxe postale

 personalizat in functie de influentele benefice ale planetelor 

Pentru Talismanul Jupiter din argint personalizat in functie de data nasterii si ascendentul purtatorului  pretul este 400RON. Comenzile primite pana la data de 25 sept au pretul vechi. Am revenit la acest pret datorita solicitarilor care sunt greu de onorat, deorece confectionarea unui astfel de talisman presupune mai multe etape: 1)confectionarea in functie de pozitia astrelor , data si ora nasterii a solicitantului la un bijutier. 2) gravarea se face in functie de pozitia astelor data si ora nasterii solicitantului de catre alt bijutier in alt oras. Intervalul propice in urma calculelor rigurioase se intampla sa fie Duminica sau dupa inchiderea atelierului de bijuterie motiv pentru care toti colabioratorii doresc un bonus pentru acest interval pretios . Acest interval pretios se regaseste de 2 sau de 3 ori intr-un an cand poate fi reluata lucrarea insa intr-adevar se merita asa cum au confirmat toti cei care au solicitat si poarta un astfel de talisman.


Daca doriti sa il faceti cadou precizati culoare cutiutei de ambalaj: albastru-marin,verde. Din Aur se face decat pe comanda ,durand cca 3 saptamani daca alinierea planetelor permit. Confectionarea acestui talisman este posibila decat intr-o singura perioada a anului si atunci decat  intr-o anumita in functie pt cea ce este destinat: bani, dragoste , protectie, cariera etc.


Putti citi ce povestesc cativa cititori despre talisane>>>


Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016