|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
 
Puterea miraculoasa a Psalmilor
Ruga simpla
Da-mi Doamne acest lucru, ca sufletul meu sa nu se mai tulbure de indoieli si ajuta-mi sa ma desavarsesc.
(daca rugaciunea e insotita de post, posternare si credinta, nici o piedica nu o poate opri)
Rugaciune intima
Doamne, da-mi sanatate si putere sa-mi cunosc greselile si sa nu le mai repet. Sa vad clar in sufletele celor ce ma inconjoara si sa vorbesc cu intelepciune pentru a-i forma in interesul lor si pe al semenilor lor. Sa ajut si sa vindec pe cei suferinzi, cu vorba si cu fapta. Sa am usurare materiala de cele ce am nevoie. Usurata de grijile materiale, sa ma ocup de cele spirituale. Pentru toate aceste dorinte ale mele, rog prietenii spirituali sa ma ocroteasca si sa ma ajute, ca fara ajutorul lor eu nu-s vrednic(a). Amin.
Rugaciune pentru cand esti obosit
Doamne, trimite-mi un ajutor spiritual pentru a ma ajuta sa inving slabiciunea trupului meu (te inchini, apoi inchizi ochii si nu te gandesti la nimic, stand intr-un fotoliu 10 minute. Veti avea odihna care va va da noi puteri. Cand va rugati, ridicati mainile in sus, prin degetele voastre patrunzand fluide, fecati apoi mainile, fata, fruntea, ca electricitatea sa patrunda si sa regleze functiile dureroase, apoi faceti masaje pe punctele dureroase).
In momente grele
Tatal meu din Ceruri, auzi ruga mea, dezleaga toate piedicile ce opresc ca sufletul meu sa auda glasul Tau in inima mea, arata-mi drumul pe care eu trebuie sa merg, fii cu mine si ajuta-ma sa vad clar adevarul de minciuna.
Pe cei alesi, cheama-i sa fie in preajma mea, la necazurile mele. Eu pe Tine te chem, sa-mi fi povatuitor si indrumator, sa ma pot feri de ispitiri si de ganduri care ma indeamna la greseli, crezandu-le indemnurile. Ai mila de mine si da-mi intelepciune, sa vad clar inainte de a infaptui ceva care n-ar fi pe placul Tau. Sanatate cer, Doamne, si ajutor trupului si sufletului. Tie ma rog, Doammne, ajuta-mi si condu-ma spre scopul final al existentei mele pamantesti. Amin
Ruga pentru o minune
Doamne, da-mi mie bucuria de a vedea si a simti din minunile Tale. Cred in Tine, dar cand o minune se arata, voi vedea in ea dragostea Ta pentru mine, care ma va face sa nu fiu decat care plange la picioarele Tale si Te spala cu lacrimi de multumire... Tu iti vei arata astfel dragostea iertarii Tale. Amin!
Crezul Simbolul Apostolilor
Cred in Dumnezeu, Tatal Atotputernic, Creatorul cerului si al pamantului. Si in Isus Cristos, Fiul sau unic, Domnul nostrtu, care
s-a zamislit de la Duhul Sfant, s-a nascut din Maria Fecioara, a patimit sub Pontiu Pilat, s-a rastignit, a murit si s-a ingropat, s-a coborat in iad. A treia zi a inviat din morti; s-a suit la ceruri, sade de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatal atotputernicul, de unde are sa vina sa judece pe vii si pe morti.
Cred in Duhul Sfant, Sfanta Biserica, impartasirea sfintilor, iertarea pacatelor, invierea mortilor si viata vesnica. Amin.
Salutarea Ingereasca
Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine; binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Isus. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre. Amin.
Preamarirea Sfintei Treimi
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, precum era la inceput si acum si pururea in vecii vecilor. Amin.

Design & Creation: © escapade.ro 2001-2016