|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
 
"Cei ce va temeti de Domnul, laudati-L pe El, toata sentinta lui Iacob, slaviti-l pe El" Psalm 21:25
Cei 151 de Psalmi Canonici ai Vechiului Testament sunt considerati de mii de ani, cantece sacre, atat de catre evrei, cat si de catre toti crestinii. Desi numiti adesea "Psalmii lui David" (David fiind tatal regelui Solomon cel care a supus demonii prin puterea inelului sau cu pentaclul binecunoscut") cei mai multi cercetatori ai Bibliei considera ca psalmii au fost scrisi de-a lungul unei mari perioade de timp incepand cu domnia lui David si continuand pana in timpul exilului babilonian.
Motiv pentru care ii gasim sub numele de Cantarea lui David, Cantarea lui Core, Cantarea lui Asaf.

Forma lor poetica este cea numita in general - lirica - adica pentru a fi cantat, de obicei cu acompaniamentul unui instrtument cu coarde, cum ar fi lira sau harpa. Ca toate cantecele de acest fel din toate vremurile, ei exprima emotii si pasiuni, inclusiv ura si sila precum si dorinta de razbunare impotriva dusmanilor.

Fiecare verset al unui Psalm consta din doua parti de aproximativ aceasi lungime dintre care cea de a doua repeta - cu alte cuvinte - ideile continute in cea dintai:

"Doamne, auzi rugaciunea mea" - prima idee
"si strigarea mea la Tine sa ajunga" - repetarea primei idei.
Oricare traducere ati folosi, daca ii veti citi asa cum se cuvine, efectele putenice ale Psalmiilor nu vor intarzia sa apara.
Orice ar fi acesti Psalmi - imnuri, poeme, rugaciuni, surse de meditatie - ei au fost folositi, de secole de catre detinatorii intelepciunii oculte, mai ales de initiatii Kabbalei.
Aceasta pagina nu este un manual de magie cabalista. Utilizarile cabalistice sunt date in paranteza numai pentru informarea dvs. Nu va recomandam sa folositi sistemul Kabbala inainte de a face un studiu special si aprofundat asupra lui.

Pentru mentinerea tineretii
Verset cheie 3
"Si va fi ca un pom rasadit langa izvoarele apelor, care rodul sau va da la vremea sa si frunza lui nu va cadea si toate cite va face vor spori"

Trebuie sa vizualizati un copac, preferabil o salcie plangatoare, pe malul unui rau care curge incet. Este de un verde pal, iar ramurile i se clatina usor in adierea vantului. Va puteti da seama de varsta lui dupa varfurile crengilor, care ating iarba.
Este un copac foarte batran, evident, dar nu pare deloc astfel. In fiecare primavara el mai creste putin, aproape imperceptibil

Kabbala - pentru o sarcina normala
Pentru a capata influenta in sfera politica
Verset cheie 8
"Cere de la Mine si Ti voi da neamurile mostenirea Ta si stapanirea Ta, marginile pamantului"

Va vedeti dvs insiva intrand intr-o incapere insotit de cateva oficialitati. Primul ministru se ridica pentru a va saluta. Zambiti si ii intindeti mana. Sunteti prezentat apoi alcuiva - poate unui om de stat strtain - care se ridica de asemenea ca sa dati mana. Va asezati cu totii si incepeti sa discutati. Indicati un punct pe o harta de pe perete, iar toata lumea intoarce capul cu mare atentiela ceea ce spuneti.

Kabbala - pentru a fi aparati pe mare, pe timp de furtuna
Pentru a scapa de necazuri
verset cheie 8
"Cu ce pace, asa ma voi culca si voi adormi, ca Tu, Doamne, indeosebi intru nadejde m-ai asezat."

Va vedeti pe dumneavoastra insiva pe o scena, in fata unei sali enorme. Toate locurile sunt ocupate de o multime de oameni inghetati. Ei isi striga aprobarea si incurajarile catre cineva aflat in picioare si care vorbeste, indreptandu-si degetul acuzator catre dvs. Dumneavoastra stati insa relaxat pe scaun, in tacere si foarte linistit, privindu-va unghiile si reprimandu-va cu greu un cascat.

Kabbala - Pentru inlaturarea durerii de cap si de spate
Pentru a va proteja de dusmani
verset cheie
"Si sa se veseleasca toti cei ce nadajduiesc intru Tine; in veac se vor bucura si le vei fi lor salas si se vor lauda cu Tine toti cei ce iubesc numele Tau"

Va plimbati noaptea tarziu pe strazile unui mare oras. Peste tot in jur, oamenii sunt acostati si jefuiti. Va continuati drumul si toata lumea va face loc sa treceti. Cum va apropiati, toti se dau la o parte clatinandu-se ca electrocutati.

Kabbala - Pentru a fi protejati si favorizati de autoritati
Pentru a castiga din afaceri cinstite
verset cheie 4
"Dea tie Domnul dupa inima ta si tot sfatul tau sa-l plineasca"

Sunteti asezat in capul unei mese lungi, alaturi de partenerii dvs de afaceri. Ei zambesc si va aproba atunci cand spuneti ceva. Contabilul dvs se ridica si va intinde o foaie mare de hartie pe care va arata tot felul de numere. Dupa care zambeste si va strange mana.
Toti ceilalti se ridica in picioare si incep sa aplaude frenetic.

Kabbala - Pentru a fi protejat de pericole si suferinta timp de o zi

Design & Creation: © escapade.ro 2001-2014
Site gazduit de BitSmart.ro | ANPC