|HOME |Dragoste |Inedit |Talismane |Cabinet |Ritualuri |Cheia Visurilor |Yoga |Credinte |Magic Shop |Contact
Mancaruri pentru indragostiti. Parfumul prosperitatii. Plante protectoare
Florile prin parfimul lor sunt cu adevarat  o arma magica folosita conform indicatiolor pastrate din Egyptul magic iti pot deschide poarta magica carte prosperitate, fericire, iubire
Parfumurile  excita anumiti centrii care prin secretia de hormoni iti vor da curaj , mai multa putere,mai multa incredere in tine in functie de domeniile dorite daca le cunosti secretul.
In mistica se spune ca acolo unde sunt mirosuri placute sunt si energii si vibratii  pozitive care se acorda si atrag ca un magnet tot lucruri frumoase si pozitive in viata ta.
Aminti-va de alchimistii , vrajitoarele si vrajitorii Evului mediu care erau cautati de Inchizitie tocmai pt a nu fi lasati sa imprastie stiinta lor muritorilor de rand.
De la aceasta stiinta avem mostenire medicina de azi, industria detergentilor ,   a cosmeticelor.
In traditia noastra cine nu si-a facut un ceai de musetel, de tei sau hybiscus ?!
Mai jos veti gasi corrspondetele dintre plante , parfumuri si scopul lor magic.
Poate ati déjà pe tot internetul cum o picatura de parfum de trandafir scapata pe aparatul de ras a partenerului va asigura loialitatea acestuia. Acest secret mi-a fost incredibtat de una dintre strabunici acum multi ani , si l-am postat pe Internet prin 2000 si se pare ca a avut efect incat il regasesc pe foarte multe pagini autohtone si internationale postat.
Mai jos va prezentam lista corespondenta a aromelor si parfumurilor care trebuie sa arda impreuna cu lumanarea de o anumita culoare.

Pentru a obtine prosperitate
Arde o Lumanare  verde unsa cu uleiul parfumat ce contine un amestec de iasomie cocos si ananas.-253

Pentru a atrage bani
Arde o lumanare verde , maro sau aurie ce a fost unsa cu parfum de mosc si tuberoza.

Pentru a gasi fericirea
Arde o lumanare albastru deschis parfumata cu esenta de iasomie si artar. 12. 
In urmatoarele zile vom reveni cu noi detalii despre puterea parfumului in viata noastra de zi cu zi sau puteti cere detalii pe email  contact @
Mancaruri pentru  indragostiti

Cunoscabd secretele plantelor sifolosindu va de ele veti observe ca energiile positive cresc ca si bunaadispozitie iar atractia fizica dintre Dvs si partener va deveni mai intensa.
Va recomand cateva secrete alaturi de sugestia deamanca impreuna , cu partenerul din aceasifarfurie sau sabeti din acelas pahar, acest obicei stravechi ajutand la pastrarea unei relatii intense .
Garoafele parfumate pt doamne folositoare domnilor.
Aceasta este deajutor barbatilor cu potenta redusa. Intro ceasca de apa se fierb 250 gr de petale degaroafe spalate bine si250grdezahar.Siropul se serveste cu apa rece.

Uleiul Magic Parfumat.
In 3 linguri de ulei de masline sau chiar de floarea soarelui adaugi 5 picaturi ( cat sa formeze o lingurita ) din uleiul special recomandat.
Il poti pastra intr-o sticluta sau folosi pe loc la ungerea lumanarii, "fabricandu-l intr-un rercipient alb ( se poate folosi chiar si un paharel de iaurt bine spalat.
In timp ce ungi lumanarea mediteaza asupra scopului in care va fi folosita aceasta. Vizualizeaza rezultatul pe care doresti sa-l obtii. Facand acest lucru ii oferi lumanarii energia necesara 
pentru a-ti indeplini scopul.
Va prezentam cateva "retete" folosite de cititoarele sitului care ne-au conmfirmat ca a functionat.
Unele dintre cititoare ne-au scris ca li s-au indfeplinit dorintele  cand au parfumat uleiul sfintit de la biserica si au rostit rugaciunea in timp ce ardea lumanrea unsa cu un astfel de ulei.

ULEIURILE DE UNS LUMANARILE MAGICE PARFUMATE  SI PLANTELE CORESPONDENTE.

Lumanarile trebuie unse cu uleiul parfumat magic parfumat corespondent scopului propus.Uleiul poate fi facut din legume, migdale, masline sau samburi de caise.
Daca doresti sa prepari un ulei parfumat de dragoste sau pentru reusita in cariera sau indepartarea dusmanilor procedezi in felul urtmator:
In urmatoarele zile vom reveni cu noi detalii despre puterea parfumului in viata noastra de zi cu zi sau puteti cere detalii pe email  contact @

Design & Creation:© escapade.ro 2001-2016